Σεξουαλικές Διαταραχές και Γνωσιακή Προσέγγιση

H Μονάδα Γνωσιακών Ψυχοθεραπειών (ΜΓΨ) του ΕΚεΨΥΕ Πάτρας διοργανώνει διαδικτυακή παρουσίαση με θέμα:

Σεξουαλικές Διαταραχές και Γνωσιακή Προσέγγιση.

Συντονιστής της παρουσίασης είναι ο :
Κούλης Στέφανος , Ψυχίατρος ,Διευθυντής του ΕΚεΨΥΕ Πάτρας, Γνωσιακός Ψυχοθεραπευτής, Επιστημονικά Υπεύθυνος της ΜΓΨ και τέως Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Γνωσιακών Ψυχοθεραπειών.

Ομιλιτές της παρουσίασης είναι οι :
Μπαλαρούτσος Νικόλαος, Κλινικός Ψυχολόγος, Γνωσιακός Ψυχοθεραπευτής, Επιστημονικός Συνεργάτης της ΜΓΨ και μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Γνωσιακών Ψυχοθεραπειών .

Μάντυ Γιαμαρέλου, Ειδικευόμενη Ψυχίατρος, Γνωσιακή Ψυχοθεραπεύτρια, Επιστημονικός Συνεργάτης της ΜΓΨ και μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Γνωσιακών Ψυχοθεραπειών.

Το webinar θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 19:00 έως 22:00. Απευθύνεται σε επαγγελματίες ψυχικής υγείας που ενδιαφέρονται για την Γνωσιακή Προσέγγιση όπως Ψυχίατρους Ενηλίκων , Παιδιών και Εφήβων (Ειδικευμένους και Ειδικευόμενους) , σε Ψυχολόγους (με Άδεια Ασκήσεως Επαγγέλματος) κ.λ.
Χωρίς κόστος συμμετοχής , θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Μπορείτε να δηλώσετε την συμμετοχή σας στο email : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..
Θα ενημερωθείτε εγκαίρως για την αποδοχή του αιτήματος σας για συμμετοχή στο webinar και θα σας αποσταλεί αντίστοιχο link μέσω της πλατφόρμας zoom.
Θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο τηλ: 6936357737 (Αναστοπούλου
Μαριλίνα).